Wat is het toch fijn om mezelf te zijn

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Volgt

Wat fijn dat jij er bent en dat je JA zegt tegen jezelf! Wat fijn dat deze training jou gevonden heeft en dat jij er voor gekozen hebt om deze reis aan te gaan samen met mij.

40 jaar ervaring
In deze training zit heel veel van mijn eigen ervaring verweven, mijn eigen kennis en alles wat ik in de afgelopen 40 jaar heb geleerd, gevoeld en heb meegemaakt. Mijn proces naar leven vanuit mijn hartverlangen vanuit volledige zelfliefde. Oh wat fijn om helemaal mezelf te zijn!!

Gedurende deze jaren heb ik veel angst stress, verdriet en moeten vechten voor een beter en fijner leven. Al van jongs af aan heb ik gevoeld hoe het is om niet volledig jezelf te kunnen zijn. Wel echt, maar niet vanuit vertrouwen en rust. Altijd onrust en piekeren, druk in mijn hoofd en de ellende leek zich wel altijd op te stapelen. Er was altijd wel iets in mijn leven dat niet fijn was of niet goed ging. Eigenlijk denk ik, weet ik wel zeker dat we nooit uitgeleerd zijn en dat we altijd vragen blijven houden omtrent wie we zijn en willen zijn. Dit is misschien ook niet de juiste vraagstelling! Misschien is het veel fijner om eerlijk te zijn in wat je eigenlijk wel weet en voelt! Maar misschien niet altijd voor uit durft te komen! We hebben allemaal 1 en dezelfde universele angst en dat is de angst voor afwijzing! Angst om alleen achter te blijven. Hiervoor zijn we vaak heel hard aan het werk.

Dankbaar
Nu ben ik op een punt in mijn leven dat ik met dankbaarheid terug kan kijken naar alles wat zich heeft afgespeeld in mijn leven. Het heeft me geholpen sterk te zijn en nog beter te voelen wat ik wel wil en wat voor mij echt belangrijk is in het leven. Ook kan ik hierdoor jullie nog beter begeleiden in jullie avontuur om te ontdekken wat voor jou je hartverlangens zijn!

En nu is het hier voor jou! Deze training die bestaat uit quotes, verhalen, filmpjes, opdrachten, muziek, meditaties etc.

Jouw eigen reis
Ik weet niet precies waar jij nu doorheen gaat en wat de reden is waarom jij nu juist hebt gekozen voor deze training en wat van deze training jou het meeste gaat helpen. Dat ga je zelf ontdekken tijdens jouw reis in deze training.

Ik ben er voor jou
Ik weet wel dat ik er met deze training voor jou ben om met je mee te lopen in jouw reis en je daar te steunen, inspireren, begrip te tonen en aan te moedigen net zoals anderen dat ook voor mij hebben gedaan.

Dus ga zo vaak als je wilt door deze training heen en gebruik het als een soort van kompas die jou naar jouw eigen goud leidt. Je gaat het uiteindelijk allemaal zelf echt doen! Ik ben jouw cheerleader! Ik geloof in jou! Ook wanneer je dat zelf even lastig vindt!

Heel veel liefs Eliza